ZeleniPari е безплатна онлайн игра. От нея може да печелите до 300 лева всеки месец. Това става благодарение на гласове, които печелите в играта.

Играта изплаща натрупаните суми на спечелилите потребители. Това може да се потвърди от скрийншотите в началната страница.

Всеки може да се регистрира, но играта може да побере само до 2000 души. Затова трябва да побързате и се регистрирайте докато все още е възможно!

1. Всеки ли може да се регистрира?

Да, абсолютно всеки може да си създаде профил в ZeleniPari. Това става много бързо, но местата са ограничени.

Регистрация

2. Регистрирах се, а сега какво следва?

След като вече имате създаден профил в ZeleniPari - може да влезете в играта и да започнете да играете. Преди това обаче ще е необходимо да попълните профила си, като предоставите някои свои данни. Всичко е много подредено и опростено, така че няма да е трудно да се ориентирате.

Вход

3. Защо играта ми иска личните данни?

ZeleniPari изисква някои лични данни от Вас с цел да потвърди Вашия профил и Вашата идентичност. Предоставянето на тази информация е задължително условие. При отказ от изискваната информация участието Ви в играта би било невъзможно.

Политика за поверителност

4. Мога ли да имам доверие на играта?

Разбира се! Ако все пак имате някакви въпроси или пък случайно имате проблем - може по всяко време да се свържете с нас за да обсъдим и изчистим всичко, което не Ви дава мир.

За контакти